Home » La Nostra Empresa » Manimec, S.L.

Manimec, S.L.

Manimec, S.L. - Alumipres, S.L.

L'empresa MANIMEC, S.L. va ser creada l'any 2000 per donar als clients de ALUMIPRES, SL un servei integral en l'acabat de les peces que fabrica, ....

L'empresa MANIMEC, S.L. va ser creada l'any 2000 per donar als clients de ALUMIPRES, SL un servei integral en l'acabat de les peces que fabrica, participada per socis de ALUMIPRES, SL la qual cosa dota l'empresa d'un suport i recolzament econòmic i financer.

MANINEC, S.L. disposa d'unes instal · lacions pròpies de 1000 m2 repartides en 2 naus diferents, disposa d'una plantilla altament qualificada amb experiència de més de 10 anys.


Per donar aquest servei integral MANIMEC disposa de maquinària especialitzada com:

 

  - 2 granalladores (granalla d'acer inox.)

 

  o 1 marca Rösler de bastidor per a peces mitjanes i grans

 

  o 1 marca Mebusa de bombo per a peces mitjanes - petites.

 

  - 1 vibrador de pedra (ceràmica) amb assecadora d'aire incorporat de marca Rösler

 

  - 1 CNC marca FANUC per mecanitzats especials

 

Així mateix MANIMEC, S.L. disposa de diferents màquines i eines per fer mecanitzats més convencionals.

MANIMEC, S.L. també disposa de personal amb experiència per gestionar els diferents acabats superficials que el Client pogués necessitar ja sigui pintat (epoxi, líquida), lacats, abrillantats, polits, etc ...

Un cop posada en marxa MANIMEC, S.L. alguns dels nostres clients van confiar en el projecte i ens van proporcionar produccions d'altres tipus de fabricats en alumini i també peces d'injecció d'orígens diversos.

MANIMEC, S.L. té com a màxima prioritat, la de cobrir qualsevol necessitat que pugui tenir el client oferint experiència professional en diversos sectors de més de 30 anys "digui'ns que necessita i nosaltres ho farem realitat".